Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ

Από αγάπη και φροντίδα είναι φτιαγμένη

Γιατροί του Κόσμου

Βλέποντας τους Γιατρούς τους Κόσμου

Η ιατρική ως ανθρωπιστική αποστολή. Μια συναρπαστική  προβολή φωτογραφικού υλικού  με δράσεις των Γιατρών του Κόσμου πλαισιωμένη από εργαστήριο ζωγραφικής από τους μικρούς μας φίλους με θέμα   «Πώς βλέπουν τους Γιατρούς του Κόσμου μέσα από τα δικά τους μάτια»

  Playgroup Hellas – Ομάδες Παιχνιδιού

Το παραμύθι των αισθήσεων

Μέσα από ένα διαδραστικό παραμύθι ειδικά σχεδιασμένο για την προσχολική ηλικία τα παιδιά μαθαίνουν να χρησιμοποιούν δημιουργικά τις αισθήσεις τους για να κατανοήσουν τον εαυτό τους, τους γύρω τους και τον κόσμο ολόκληρο!

Η γωνιά των μικρών εξερευνητών…

Η γωνιά των μικρών εξερευνητών είναι  ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά προσχολικής ηλικίας προσκαλώντας τα ίδια τα παιδιά να επιλέξουν μόνα τους τα υλικά και τον τρόπο παιχνιδιού, να αφήσουν τη φαντασία τους να δημιουργήσει και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες να ξεδιπλωθούν.

                                   Σύλλογος Εικαστικών Θεραπευτών Ελλάδος
 

Έχω ένα δικό μου δέντρο στο δάσος των παιδιών

Σε ένα μεγάλο ομαδικό έργο το κάθε παιδί καλείται να φτιάξει- με μαρκαδόρους, δακτυλομπογιές και τις παλάμες του- το δικό του δέντρο. Το δέντρο θα έχει όνομα, το όνομα του παιδιού που το έφτιαξε! Όλα τα δέντρα μαζί φτιάχνουν ένα δάσος γεμάτο παιδικά δέντρα, παιδικά χέρια, παιδικά ονόματα... ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!! Κάθε παιδί αποκτά έτσι το δικό του δέντρο στο δάσος των παιδιών! Οι γονείς βοηθούν, καθοδηγούν, εμψυχώνουν!

Θέλω να πιάσω το ουράνιο τόξο
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Στόχος του εργαστηρίου είναι η δημιουργία μεγάλου ομαδικού εικαστικού έργου που θα αναπαριστά ένα τεράστιο ουράνιο τόξο.

  babyfeat

Το τρύπιο μου παντελονάκι γίνεται παιχνιδάκι

Τα παιδιά καλούνται σε ένα παιχνίδι ψυχαγωγίας εμπνευσμένο από ευρηματικό παζλ και να ντύσουν  τις συναρπαστικές γιγαντόκουκλες ανάλογα με τις εποχές.

«Ανταλλάσσω το παιχνίδι μου»
Χαριστικό και Ανταλλακτικό παζάρι για παιδικά και βρεφικά είδη.

Κάλεσμα ανταλλαγής παιχνιδιών, ένα βιωματικό παιχνίδι με δια δραστική αναπαράσταση ανταλλαγής παιχνιδιών από την ομάδα του Babyfeat με σκοπό τα παιδιά να μάθουν να μοιράζονται και να ανταλλάζουν τα παιχνίδια τους κάνοντας νέες φιλίες και καλλιεργώντας το αίσθημα της προσφοράς. Το κάθε παιδάκι να φέρει ένα παιχνιδάκι από το σπίτι του για να συμμετέχει στην ανταλλαγή. Πάρε και εσύ μέρος στη δράση του Babyfeat. Χάρισε και αντάλλαξε βρεφικά και παιδικά είδη (ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, αξεσουάρ, έπιπλα) που δεν είναι χρήσιμα πια. Ας μην μένουν στο πατάρι και στην αποθήκη. Δώστε αξία στο αχρησιμοποίητο!

Κράτα με να σε κρατώ ίσιο δρόμο να διαβώ.

Δώστε μας το χέρι και ελάτε να διασκεδάσουμε γονείς και παιδιά καλλιεργώντας  την συναισθηματική νοημοσύνη σε ένα δια δραστικό παιχνίδι όπου όλα θα έρθουν πάνω κάτω, θα ισορροπήσουμε σε τάφρους με κροκόδειλους, σε επικίνδυνα μονοπάτια,σε μαγικές χώρες με νάνους και δράκους καλούς, κακούς, κατεργάρηδες, χαμογελαστούς μα πάνω από όλα « φανταστικούς -αληθινούς». Φέρτε μόνο το γέλιο και την καλή σας διάθεση μη τα ξεχάσει κάνεις πίσω. Θα μετρηθούμε σας το λέω !!! Φέρτε και του γέιτονα, του σκουπιδιάρη, του μπακάλη, του γαλατά δε μας νοιάζει όλα τα χαμόγελα σε τούτο το παιχνίδι γίνονται δεκτά...

ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ